Skip to main content

Når man vokser op i Nordjylland, er der masser af plads og tid –også til at drømme! Drømme sig langt væk, til den anden side af oceanet, til en på en gang skræmmende og fascinerende kultur, sprudlende, livsglad, farverig, men også mørk og farlig!

For Carsten Kær der egentlig troede han skulle være jazzmusiker, blev denne drøm pludselig til virkelighed, da han på et halvt års rejse i Brasilien og Cuba kom ind under huden på en musik, der både føltes som noget kendt, men også fremmed og udfordrende.

Siden har han været en af landets mest benyttede pianister i alle afskygninger af brasiliansk og cubansk musik, men jazzen bliver ved med at vende tilbage!

Kær Musik er startet af Carsten Kær, der selv har over mange års erfaring som professionel musiker og pianist. Sammen med andre glade og professionelle musikere, er det blevet til en skøn blanding af Havana, Rio og New York med et strejf af nordisk lyrik, som Carsten Kær i dag spiller.

Gennem årene som professionel musiker har Carsten spillet og arbejdet med en række succesfulde musikere. Det er bl.a. blevet til gruppen Strejf samt Carsten Kær Trio. Carsten er en af landets mest benyttede pianister i alle afskygninger af brasiliansk og cubansk musik, men jazzen bliver ved med at vende tilbage!

Kær Musik er kommet rigtigt godt fra start, og har leveret musik til mange glade og tilfredse lyttere både privat men også erhverv. Ønsker du at høre Kær Musik med Carsten Kær, så tag et kig under “Tour” øverst, eller skriv en mail til Carsten.

Kær Musik – Med Carsten Kær