Skip to main content

Ily

Saxofonist Torben Jensen  og pianist Carsten Kær dannede i 1994 ILY, som et væksthus for egne kompositioner og improvisatorisk udtryk.

Med tiden er det blevet til et lyrisk varmt åbent univers hvor vi bl.a. spiller “lig ned” koncerter. Madrasser på gulvet, stearinlys og musik har vist sig at være en meget nærværende oplevelse man sent glemmer.

Undertiden udvides besætningen, ofte med Brice Soniano på bas

Ily udgav i 2007 cd’en ”SKY” med Thøger Thetens Lund -bas og Peter Dombernowsky -percussion

I 2013 udkom cd’en ”TRE” med Brice Soniano på bas


Between the lines

Line Mortensen’s dejlige sange om mennesker og deres relationer. Med sig har hun Jakob Mygind, saxofon og Carsten Kær, piano. I 2017 udgav de deres første CD ”Thoughts”

Line Mortensen – Trio


Molle jazz

I 2013 startede saxofonist Uffe Markussen og Carsten Kær et musikalsk samarbejde om deres fælles kærlighed til jazz. Siden kom bassist Albert Østergård og trommeslager Peter Lund Paulsen til.

De har sammen dykket ned i musikken af folk som Joe Henderson, Jerry Bergonzi, Bill Evans og Herbie Hancock. De har desuden opbygget et bredt repertoire af egne kompositioner.


Latin Dance band

Siden 1997 har LDB dykket ned i den moderne cubanske slasa, kaldet Timba.


Lidt uventet var det, at nummeret “Karameller” toppede dansk top listen i mange uger:o)Grupo Danson

Et af Danmarks mest markante orkestre på salsa scenen. Spillede med bandet i perioden 2005-2010

Mais Uma

Med fokus på brasiliansk musik udviklede Mais Uma deres helt eget udtryk, med stærk indflydelse af jazz. Med en blanding af egne kompositioner og brasilianske standards, var det et særdeles aktivt og populært orkester. Udgav i 2007 CD’en “Caminho do Norte”

Mai Seidelin Group

Mai’s solo projekt med hendes smukke nordisk inspirerede sange, sammen med Jesper Bodilsen – bas og Lisbeth Diers- percussion. Udgav i 2008 Cd’en “On a travelling min”

Funky Brasil

Mai’s solo projekt med hendes smukke nordisk inspirerede sange, sammen med Jesper Bodilsen – bas og Lisbeth Diers- percussion. Udgav i 2008 Cd’en “On a travelling min”

Sound of Brasil

Duoen har gennem mere end 20 år dyrket, den varme, livsglade brasilianske sangskat. Sammen med Annelise Fuglsbjerg på sang og percussion og evt. med udvidet besætning

VIVA

Københavnsk danse salsa!

Tidligere bands/projekter:

 

Llego la hora

Calixto Oviedo latin train

Miriam Mandipira

JQ Whitcomb – CD

Cubita

Blanco y Negro

Morten Grønvad

Cana Caiana

Veneno

Slo down -CD

Beat Inc – CD

Uno Mundo – CD

Bush beater

Brother wind

Jazznost