Skip to main content

Carsten Kær Trio

I min musikalske søgen er jeg kommet vidt omkring! Jazz, salsa, brasil, nordisk, klassisk, impro …..her er der lejlighed til at udnytte hele paletten!! sammen mine gode venner, den virtuose cubanske bassist Yasser Pino og altid sprudlende Martin Andersen på trommer.

Når man vokser op i Nordjylland, er der masser af plads og tid –også til at drømme! Drømme sig langt væk, til den anden side af oceanet, til en på en gang skræmmende og fascinerende kultur, sprudlende, livsglad, farverig, men også mørk og farlig!

For Carsten Kær der egentlig troede han skulle være jazzmusiker, blev denne drøm pludselig til virkelighed, da han på et halvt års rejse i Brasilien og Cuba kom ind under huden på en musik, der både føltes som noget kendt, men også fremmed og udfordrende.

Siden har han været en af landets mest benyttede pianister i alle afskygninger af brasiliansk og cubansk musik, men jazzen bliver ved med at vende tilbage!

Carsten Kær trio er resultatet af en musikalsk legeplads med vennerne Martin Andersen , trommer(bl.a. New Jungle Orchestra) og Yasser Pino, bas (bl.a. Afro Cuban Allstars).

Det er blevet til en skøn blanding af Havana, Rio og New York med et strejf af nordisk lyrik! Egne kompositioner blandet med nye arrangementer af bl.a. Joy Spring, Armando’s Rumba og I Skovens Dybe Stille Ro.